AJUNTAMENT TORREGROSSA Administracions públiques Torregrossa Lleida

Visita de la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà Roura, al municipi de Torregrossa

27/07/2022

Aquest dimecres 27 de juliol, la consellera Jordà va visitar el municipi de Torregrossa on va poder signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament acompanyada de tota la corporació municipal, i seguidament va visitar les instal·lacions de l'empresa local Cebes Recio, per reforçar i comprovar de primera mà l'exemple d'emprenedoria i inversió d'una empresa familiar amb alt valor afegit que beneficia al nostre municipi i a tota la comarca.
 
Tot seguit, a la Cooperativa "Les Planes", va poder parlar amb el sector agrícola i ramader de les principals problemàtiques que els afecten i dels projectes, mesures i ajudes del Govern per acompanyar la pagesia, sector clau pel desenvolupament i oportunitats de les nostres terres.
 
La consellera Jordà va estar acompanyada pel delegat del govern a Lleida, Bernat Solé, pel director dels serveis territorials del departament a Lleida, Ferran de Noguera, i per la diputada al Parlament de Catalunya i ex consellera d'Agricultura de la Generalitat. Meritxell Serret, i la diputada al Parlament, Marta Vilalta.