AJUNTAMENT TORREGROSSA Administracions públiques Torregrossa Lleida

Presentació del Projecte d'Adequació per la Instal·lació de Gespa Artificial al Camp de Futbol de Torregrossa

L'Ajuntament de Torregrossa ratifica el compromís d’instal·lar gespa artificial al camp de futbol i amplia el projecte implementant mesures per estalviar aigua.

26/02/2024

Arran de la nova normativa de la Unió Europea que prohibeix l'ús de partícules de microplàstics com el cautxú en les instal·lacions esportives, sumada als efectes actuals del clima que contribueixen a la sequera, el consistori torregrossí ha decidit redefinir el projecte inicial per adaptar-lo a la normativa actual, i convertir-lo en un projecte alineat a les necessitats hidrogràfiques que patim.

La gestió eficient de l'aigua i la seva recuperació són els pilars fonamentals d'aquest projecte, que compta amb una inversió total de 475.901 €, que es distribueix de la següent manera: 92.000 € per a l'estalvi d'aigua, 190.214 € per al terreny de joc i 193.440 € per a obres d'equipament i anivellament, entre altres aspectes.

En una presentació oberta al públic i que va comptar amb l’assistència d’una trentena de veïns, l'alcaldessa, el regidor d'esports juntament amb els equips tècnics del municipi han situat la finalització del projecte al desembre d’enguany.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament reafirma el seu compromís amb el desenvolupament sostenible, la promoció de l'esport local i la conservació dels recursos naturals.