AJUNTAMENT TORREGROSSA Administracions públiques Torregrossa Lleida

La Volta Ciclista Catalunya 2024 passarà per dins de Torregrossa en la 4a etapa

01/03/2024

La Volta Ciclista Catalunya 2024 passarà per dins de Torregrossa en la 4a etapa

El dimecres 28 de febrer es va presentar la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, en un acte celebrat a l'Institut Nacional d'Educació Física (INEF) de Barcelona, que va comptar amb nombroses autoritats.

La quarta etapa de la volta, que es disputarà el dijous 21 de març i té un recorregut de 169 km, sortirà des de Sort i acabarà a la ciutat de Lleida. En aquest transcurs, la volta passarà pel municipi de Torregrossa, concretament entrarà per l’avinguda Xavier Iglesias Guiu, seguirà pel carrer Sant Roser, i per Ronda Oest per tornar a la N-240.

Torregrossa compta amb una gran tradició en el món del ciclisme, amb el Club Ciclista de Torregrossa, el desenvolupament de la Gran Clàssica Modest Capell de Ciclisme, o els campions torregrossins Roger Farré Peiró i Marc Farré Peiró en modalitat "Pumptrack". La Volta acollida per l'Ajuntament de Torregrossa vol ser homenatge al corredor torregrossí Modest Capell Piró i per això és comptarà amb la implicació de tot el municipi, especialment del Club ciclista

Una altra de les grans novetats d’enguany de la Volta és la primera edició de la prova per etapes femenina.