AJUNTAMENT TORREGROSSA Administracions públiques Torregrossa Lleida

Jornades Culturals de Primavera 2024 a Torregrossa

06/03/2024

Torregrossa ja té la programació de les seves tradicionals Jornades Culturals de Primavera 2024, que omple el municipi d’activitats relacionades amb la cultura durant els mesos de març i abril. Començaran el 8 de març amb els actes reivindicatius del Dia de la Dona, i acabaran el 28 d’abril amb la cloenda i la inauguració del Mural de la Casella: intervenció conjunta de l’Ajuntament, el Local Jove, Fem Llavor i l’artista local Lu.

Les Jornades Culturals compten amb actes de tota mena i per totes les edats; des d’obres de teatre com “Dones Valentes” de Sensedrama teatre o “El drac que volia ser princesa” d’Anima Theatrum, així com xerrades, presentacions de llibres, tallers i visites, com la del Monestir de Poblet o la de les coves de l’Espluga de Francolí.

Aquesta edició comptarà amb diferents estrenes, com la de la primera edició de “Floreix Torregrossa”, organitzada per l’associació Fem Llavor; o la primera caminada popular de l’Associació de la Lluita contra el Càncer de Torregrossa. També es commemoraran diferents fites destacades, com la diada de Sant Jordi, el dia mundial del Síndrome de Down, el dia mundial de la Poesia i l’Any Estellés.

L’objectiu de la Regidoria de Cultura és continuar teixint  una xarxa d’oferta cultural potent per a totes les edats i públics amb la col·laboració d’entitats i associacions locals.