AJUNTAMENT TORREGROSSA Administracions públiques Torregrossa Lleida

Centre de Serveis i Salut a Torregrossa i altres obres i arranjaments

02/02/2022

L'Ajuntament de Torregrossa ha licitat la rehabilitació i adequació de la planta baixa de l'edifici cívic per a la creació d'un centre de dia i serveis per a persones amb necessitats assistencials, una obra que esdevé necessària a la població. El cost és de 301.926,07€, subvencionats pels ajuts del PUOSC, la Diputació de Lleida i el mateix Ajuntament.
 
A més a més, també s'ha començat la construcció de la pista de pàdel al costat de la petanca i ampliant la zona esportiva amb un cost de 35.598,20€, i està pressupostada la construcció d'una marquesina a les grades del camp de futbol; també s'ha iniciat l'arranjament dels Jardins Municipals, entre d'altres. Ben aviat, es posaran en marxa les obres de construcció d'uns nous vestidors i una pista annexa al pavelló Lo Graner.
 
Aquestes són una part de les inversions que per fi es poden dur a terme un cop alliberada la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, i que en total es destinarà 1.462.993,00 € a inversions i millores.